nuffnang!

Wednesday, March 31, 2010

Roda-Roda Kehidupan



Hidup ini seperti roda..sekejap di atas, kejap di bawah.Gambar yg aku curik ni menggambarkan kitaran kehidupan manusia dengan roda!








p/s:- tadak idea nk nulih ape..copy pasta jek,senang..dasar pemalaih!hahahah


Pic Credit :-

Post Pic : 4896kj.com

Friday, March 26, 2010

BALA..

Salam satu benua..aku tau blog ini penuh sampah.sekarang,keadaan kehidupan aku penuh dgn kemelut pemanasan global,ketidakstabilan otak dan kepedihan ulu ati yang tidak stabil menyerang secara bertalu2.Juga, bala2 susulan menambahkan tekanan otak ke tahap luar daya tahan manusia iaitu 8.8888 bar.Tu la,sape suh cari pasal continue stadi.heh..Justeru, blog ini terus dipenuhi sesawang n sampah yg tidak dibersihkan kerana tiada post baru sejak sekian lama..Nanti2 la aku apdet naa..~




p/s:Bala itu penyedar pada yang alpa n sentiasa dreaming disiang hari..iaitu aku..hohooh

Friday, March 19, 2010

PADAYAPPA!!!!

Rajinikanth datang lagi!!!!!Kini sebagai duta Castrol pulakk!!wehuuuuuuuuuuuuu...hahahhhhaahahha..Gile lawak video ni..enjoice people!!

video

ni Utube version plak,utk screen yg lbih bessar pyeee..enjoice!!





Sunday, March 14, 2010

CS menyerang lagikkk!!!

hahahaahahaha...mmg lawak video nih.sangat kretip dan terampil.pastikan beli yang ori..hahaha



Friday, March 12, 2010

Heppi Again??

Yup..i'm happy now...afta 2 years of suffering,i'm breathing again..but,now i'm controlling myself from hoping something that i couldn't aspect..keep strong brotha,n be who u are..just be urself..



Monday, March 8, 2010

My Dear Maus Gone!

Pls help me getting back my maus,Logitech M305 green..i can live without her..where r u dearrrrrr~



Monday, March 1, 2010

Perlukah MenSampahkan Akhbar?


Nowadays,kt frontpage akhbar misti nk cite pasal menda2 ngarut2 cam Siti Sifir kawen Dato' K.O. la, Maya Karimah cerai 100X la,Najieb nek LRT 99X la,artis tesepak tunggul pastu tros berguling mcm kayu balak trun dri bukit la..dang!Ape bengong??Perlukah benda2 nih dipublishkn kt frontpage??Kalu 1 2 akhbar tapeh gak,nih ley dktakan sume same jek,same story n same bullshit..duhh..Tolong la penerbit2 akhbar sekalian,sila buang brita2 sampah yg x perlu tuh..Semak gile aku dgn sume tuh,mau migrain tapir aku kalu tiap2 hari benda sampah saja publish kt akhbar..damn..

Alangkah baiknye kalau frontpage akhbar dipaparkan masalah rakyat,eg jalan belubang ke,pollution ke.Baru rakyat diutamakan n rakyat pown hepi pe kalu nk beli suratkabar cmtu.Baru wakil rakyat n pemimpin bukak mata bukak minda,n derg akan realise yg derg juga bekerja ntuk rakyat,bkn dok telan elaun free jek tiap2 bulan.Itu bru penggunaan kuasa media in a good manner.N plis jgn politikkan media,media pown x nak dipolitikkan..aku pown nek nyampah,korang pown maybe lbih kurang aku jgk ngn aku kan..rase nk kunyah2 suratkabar tu kegeraman..demm..

So silakan comment jika anda setuju@ tidak ngn statement aku.Kerjaama anda amat dialu2kan..heh



p/s:RAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!

Pic Credit: